Sorsunk a csillagokban

A születési képletben vannak olyan területek, amik hangsúlyosabbak, azzal az életterülettel mindig több dolgunk lesz. Ezek lehetnek korlátozott nehézséggel teli életterületek, de lehet szerencsés terület is, ahol többet vagyunk hajlandóak tenni céljainkért. A csillagok állása az utat mutatja meg, és nem a hogyant, ebben minden esetben a szabad akaratunk dönt. Úgy gondolom, hogy sorsunk "meg van írva", de nagyon sokféleképpen befolyásolható. Fontos, hogy mit teszünk és gondolunk a jelenben, milyen a hozzáállásunk és mennyire vagyunk képlékenyek, formálhatóak. 

Sorsunk sokszor múltbéli cselekedeteinktől és előző életekből hozott feladatainktól is függ

Milyen problémák esetén segít az elemzés?

Ha elakadtál vagy megrekedtél az életutadon, nem találod a helyed, vagy csak jobban meg akarod ismerni önmagad. Magánéleti megoldásokra, legbelsőbb titkok feltárására.

Ha párkapcsolati, házassági nehézségeid vannak, kapcsolatod nem olyan, mint régen, de még szeretnél adni egy esélyt. Ha különböző életritmusotok van, és meg szeretnéd tudni, mi az amiben jók vagytok együtt, és abban szeretnéd erősíteni a párkapcsolatodat.

Ha tele vagy szorongással és fóbiákkal és szeretnéd megfejteni, mi áll szorongásaid mögött. Esetleg félsz a víztől, bezártság érzeted van és nem mersz a liftbe beszállni. Mindig úgy érzed, nem vagy elég jó a munkában, vagy ha válaszút előtt állsz az életedben

Asztrológiai előrejelzésemmel segítek megtalálni a helyes utat, helyetted nem dönthetek, de kapsz egy útmutatást az elkövetkező 1 évre. 

Milyen tanácsadásokra tudsz jönni ? 

Asztrológiai elemzés és előrejelzés

Kielemzésre kerül a sorsfeladat az inkarnációs ciklusban. A vállalt sorsfeladat, és hozott sorstapasztalat összevetése, részletes bemutatása, ami eredendően a rendelkezésedre áll, de lehet nem tudod, hogy mit kezdjél vele. Előző életek hatásai a jelenlegi életedre, hogyan tudsz ezekből erőt meríteni, hogyan tudsz általuk gyógyulni, hogyan érted meg, hogy mi miért nem működik úgy, ahogy kellene. Szerencsés élethelyzetek, és nehezített életutak feltárása, szorongásos életterületek bemutatása, hogyan tudod ezeket kezelni. Sérült életterületek, és megoldásaik, amit jelenleg tehernek érzel, de átalakulhat áldássá.

Számmisztika elemzés

A születési dátumból számolt jellemzés, életfeladatok, karmikus feladatok, és életciklusok meghatározása, műtétek, esküvői dátumok, vállalkozás javasolt kezdési dátumának kiszámítása.

Párkapcsolati elemzés

Egyéni képletek összevetése, problémák feltárása, jellemek kapcsolatok összesimítása, szeretet nyelv kiértékelése, házassági problémák feltárása.

Kronobiológia elemzés 

A velünk született fizikai, érzelmi és szellemi tulajdonságok, amik megmutatják, hogy hol szorulsz segítségre.

Kálmánczhey-Ocskó Barbara

© 2022 Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!