Referenciák

Kedves Mindenki!

El voltam veszve szó szerint és megrekedt az életem.Az igazságérzetem legalább annyira erős, mint az egom.Köszönöm, hogy kaptam iránymutatást ami engedte lezárni a múltamat, továbbá arra is megoldást kaptam, hogy merre haladjak tovább. Barbi mindehez úgy segített hozzá, hogy egy pillanatig sem éreztem azt, meg kell feleljek, titkolózzak és erőlködjek.Féltem az első pillanattól kezdve, mi lesz ha látja az igazi arcom, de neki meg mertem mutatni, a testvéremen kívül másnak sohasem.Köszönöm a figyelmet és a feltétel nélküli elfogadást.Szívből ajánlom mindazoknak akik a fejlődés útjára szeretnének lépni.

Gabriella 


Kedves Mindenki !

Előszőr is nagyon őrülök, hogy Barbarát ismerhettem már az elött mielőtt még foglalkozott volna asztrológiával. Így ismerem a csodálatos tanulásának, tudásának fejlődését. Több asztrológussal találkoztam elmondták akkori lehetőségeket. De a tapasztalatom az volt, hogy kevésbé követte a valóság! Barbaránál viszont az a tapasztalatom, majd hogy nem szóról szóra meg történik, nálam ! A Beáta lányomnak is nagyon sokat segített, olyan útmutatást , pontos, fontos információkkal ami nagyon gyors változást eredményezett. Mindenkinek csak ajánlani tudom tiszta szívből. Nagyon pontos precíz útmutatással tud segíteni. Számomra tökéletes 

Magdolna


Nagyon jól áll Neked ez a szakma, pont azon gondolkodtam, milyen irigylésre méltóan kommunikálsz, hiteles vagy, ahogy az összefüggéseket kiolvasod, és vonatkoztatsz az emberre. Nagyon meggyőző és elgondolkodtató. Figyelsz a kérdésekre, és arra is válaszolsz. 

A kisujjadban van minden. 

Babu


Szia Barbara,
Nem tudom emlékszel-e rám, egyszer voltam nálad ebben az évben.
Ha emlékszel, azt mondtad, hogy segítővé kell válnom és hogy a pszichológia, ami régi álmom volt, tökéletes lenne nekem, hogy mindent tegyek meg, hogy felvegyenek és menjek el a végsőkig és hogy 2023 szeptemberében az életút házába lépek.
Az esélytelenek nyugalmával elmentem egy felsőfokú angol nyelvvizsgát letenni, hogy több pontom legyen, ami sikerült :) És képzeld el, hogy több évnyi próbálkozás után idén felvettek a Pázmányra pszichológia szakra, szeptemberben kezdődik az oktatás! :) Nem is mertem remélni, de ugyanakkor amiatt amit mondtál, volt bennem egy mély nyugalom és bizonyosság, hogy idén biztos sikerülni fog, és így is lett. Köszönöm Neked :)
Gondoltam megosztom veled, hátha te is örülsz neki egy kicsit :)

Krisztina

© 2022 Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!