Hogyan hódíts meg egy Halak férfit? Mutatjuk, minek képtelen ellenállni

2023.03.11

Fotó: Getty images/Glamour 


Új sorozatunkban olyan praktikákat szeretnék bemutatni, amivel az egyes csillagjegyeket tudod elcsábítani. Ha ismered a csillagjegyek tulajdonságait, legyen ez pozitív vagy negatív, sokkal könnyben tudsz egy vitás helyzetben megoldást találni, tudod, hogy mire van szüksége a másiknak, és ezáltal harmonikusabb kapcsolatban tudsz vele kialakítani majd fenntartani. Ez nem boszorkányság, de igenis fontos, hogy megfelelően és tudatosan legyünk képesek használni nőiességünket. Mindig felhívom a figyelmet, hogy nem szabad egy dolgot kiragadni a képletből, kerek egészben kell látni, de ha valaki a Halak minőséget választotta, akkor idővel azzá akar válni. Elképzelhető, hogy fiatal korában nem annyira jellemzőek a jegy sajátosságai, de 30 éves kor után szükséges elindulni a választott ego fejlődés felé. És akkor most nézzük, mi a helyzet, ha a Halak férfi meghódítása most az első, a második és a harmadik legfontosabb kérdés az életedben.

Milyen valójában egy Halak férfi és mire vágyik?

A Halak férfi azért választotta ezt az energiát, hogy életét odaadóan és intuitív módon tudja élni, így párjától is ugyanezt várja. Szeret elszökni a valóság elől, ezért szívesen benne van bármilyen szerepjátékban. Sokszor érzékeny az őt körülvevő energiákra (ez abban az esetben nem nyilvánul meg, ha a Halak csillagjegy mellet csupa racionális jegye van). Hajlamos gondolatmenetében elszállni a mindennapi történésektől, szereti ötvözni spiritualitással hétköznapjait. Ha túlságosan racionális nő vagy, nem biztos, hogy meg fogod érteni a Halak férfit.

Rendkívül képzeletgazdag, és kiemelkedő empatikus képessége van, ezért bármilyen problémával fordulhatsz hozzá, biztosan arra fog törekedni, hogy valahogy segítsen. A Halak feminin jegy, ha egy vérbeli macsó típusra vágysz, a Halak férfiban ezt nem feltétlenül találod meg, bár kettőssége miatt legbelül van benne egyfajta vad kegyetlenség is. A szerelemben a teljes feloldódást keresi, ezért megesik, hogy nem a hűség mintaképe, ugyanis, ha nem találja meg párjában, amit keres, akkor újabb impulzusokra vágyik - és meg is szerzi

© 2022 Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!