Gyökeres változásokat hoz a Plútó jegyváltása, ami hatással lesz a következő 20 évre

2023.03.22

Fotó: LightFieldStudios/Getty Images

2023. 03. 23-án esedékes a Plútó jegyváltása, amikor a Vízöntőbe lép. Kapunk egy kis ízelítőt, milyen is lesz az elkövetkezendő húsz évünk. Olyan ez, mint egy filmelőzetes, van, akit egyáltalán nem mozgat meg, és van, aki azonnal lázba jön tőle, ugyanis mindenkire máshogy hatnak ezek a bolygók átvonulások. De nézzük is, miről szól ez valójában, és mire kell felkészülnünk, hogyan tudjuk megélni ezt az időszakot.

Minden nagybolygó jegyváltás egy új időszak kezdete. A Plútó a manipuláció és a hatalmi erőszak megtestesítője, a halál és az újjászületés jelképe, az átalakulással kapcsolatos dolgokat rendeljük hozzá. Ez így önmagában ijesztőnek hangzik, de reméljük, mivel a Vízöntő jegy uralma alatt történik mindez, úgy a kettő együttese inkább a társadalmat formáló gyökeres átalakulásokat hozza majd be életünkbe. A Plútó általában 20 évet tölt el egy jegyben. Megújító hatása van, de előtte teljesen lerombolja mindazt, ami értelmetlen vagy értéktelen, hogy helyet csináljon az újnak. A Vízöntő jegy elméleteket, teóriákat gyárt, megnyithat a rejtett csatornákat, a jövő és a haladás érdekli. Fontossá válhatnak a társadalomért hozott döntések, és a Plútó bolygó miatt az átalakulások kerülnek előtérbe.

Pár hónapra kapunk egy kis ízelítőt a Plútó Vízöntőbe lépésének rezgéséből, ami gyökeres átalakulásokat hozhat saját életünkbe is. Szépen lassan, kis dózisokban kapjuk ezt az ízelítőt, ugyanis legelőször csupán három hónapig érezhetjük hatását, utána a Plútó visszatér a Bakba, majd ott is marad 2024 januárig, amikor ismét átlépi a küszöböt, és újra megmártózik a Vízöntő jegy energiájában, de még mindig nem végleges az ott tartózkodása, ugyanis véglegesen csak 2024 novemberében lép át, és onnantól ott is marad. Milyen is volt a Plútó a Bak jegyében? Az elmúlt időszakban főszerepet kapott a hatalom és a hierarchikus struktúra, ezzel szemben a Vízöntő jegyben a Plútó a közösséget formálhatja át.

Új generáció a láthatáron

Olyan generáció születése következhet be, akik a társadalmat akarják megváltoztatni, az élet összes lehetséges területén. A Vízöntő levegős jegy, erősen hat a gondolkodásunkra, így változásokat remélhetünk a tudomány és a technológia területén. Én szeretek pozitívan állni a dolgokhoz, és most is azt gondolom, hogy erre az időszakra is úgy kell készülnünk, hogy a legjobbat vehessük ki belőle, és számunkra megfelelő legyen. A Plútó hatásait úgyis csak utólag lehet majd megérezni, mivel olyan lassan halad, hogy a jelenlegi generáció még nem tapasztalta meg ennek a bolygónak a jegyben történő megélését.

Mire számíthatunk?

A Plútó az egyik legmeghatározóbb, legdrasztikusabb bolygó, emiatt sokan félhetnek a hatásaitól, és valóban tud olyan radikális lenni, hogy bizonyos tranzitoknál teljesen új emberként térünk vissza. Erre szokták mondani, hogy sok esetben meg kell halnunk, hogy újjá tudjunk születni.

Ami biztos, hogy a Bakhoz képest jelentős lesz a változás. Új és hirtelen dolgok törhetnek felszínre, új eszmék, forradalmi gondolatok, melyek mindenképp hatnak majd az emberiségre. A Vízöntő jegy alkalmas arra, hogy minden erejével és tudásával elősegítse az emberek civilizált, felvilágosult fejlődését. Ha ebben tudunk fejlődni, az kedvező lehet számunkra - amire figyelni kell, hogy a változás ne legyen mániákus, történjen a közösség érdekében és szellemében.

Amit viszont nem szabad elfelejteni, hogy ijesztő is tud lenni ez a fajta változás, ugyanis, ha mindent a technológia és a mesterséges intelligencia irányítása alá

veszünk, mi marad nekünk? Figyeljünk az emberi kapcsolatainkra is, nem szabad teljesen átadni magunkat és kommunikációnkat a technológiánknak. A Vízöntő jegyhez tartozik az internet világa, amit bármikor el is vehetnek tőlünk... Így fontos, hogy az átalakulás ne ilyen minőségben hasson közösségeinkre, az emberi kapcsolatainkra, maradjunk meg egymásnak kézzel elérhető távolságban is

© 2022 Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!