A Halak Újholdtól sorsfordító hatást és komoly lehetőségeket kapsz - ha jól használod

2023.02.19

Fotó: Catherine Delahaye/Getty Images 


Az Újhold nagyszerű lehetőség a méregtelenítésre, ugyanis ekkora legerősebb a test méregtelenítő, és öngyógyító ereje. Halak Újhold ideje alatt felerősödhet az intuíciónk, fantáziánk, gondolataink szárnyalhatnak, de rá tudunk hangolódni belső ösztöneinkre is. Mivel ez az utolsó Újhold az asztrológiai évben, lehetőségünk nyílik elengedi testi és lelki terheinket, mindazt, amit ebben az évben még nem dolgoztunk fel. Vegyünk elő egy papírt, jegyezzük fel az elmúlt év eseményeit. Mi az, amit halogattunk, amit már régóta szerettünk volna megtenni, de még nem tettünk meg? Indítsunk el valamit, amire régóta vágyunk Ebben a ciklusban most tudunk utoljára elindítani valamit, ugyanis ilyenkor sokkal energikusabbak vagyunk, pláne, ha ezt megspékeljük egy jó kis böjttel, akkor biztosan teljes megújulásban lesz részünk, méltóképp tudjuk zárni az elmúlt 12 hónapot, és a hosszan tartó hideget. Készítsük fel magunkat a tavaszi megújulásra, foglalkozzunk a lelkünkkel, figyeljünk a belső hangra.

Kényeztessük magunkat, engedjünk meg magunknak egy masszázst, vagy bármi olyat, amitől testünk és lelkünk is feltöltődik. Szabaduljunk meg káros szenvedélyeinktől, legyen ez alkohol vagy cigaretta, ugyanis ez az időszak kiválóan

alkalmas arra, hogy elengedjük a rossz szokásainkat, és tökéletes alkalom az új célok kitűzésére. Ahogy a nevében is benne van: ilyenkor érdemes új dolgokba kezdeni Bár az idei Újhold hétfőre esik (egészen pontosan február 20-ra), mégis azt tanácsolom, ha van rá lehetőségünk, kezdjünk elcsendesedni már a hétvégén, teljen ez az időszak egy mini kikapcsolódással, hogy hétfőre készen álljunk a megújulásra. Takarítsuk ki elménket és környezetünket, szabaduljunk meg az ártó dolgoktól, amik életünket kísérik, meditáljunk, sétáljunk, vagy ha van kedvünk, egy kis úszás - szaunázással is tökéletes feltöltődést tud nyújtani. Pakoljuk ki ruhatárunkat, ajándékozzuk el azokat a ruhákat, amiket évek óta simogatunk, de már soha nem veszünk fel. Csináljunk rendet magunk körül, gyújtsunk gyertyát, égessünk egy kellemes illatú füstölőt, készítsünk magunknak egy finom méregtelenítő teát, kapcsoljunk be kedvenc zenénket, és adjuk át magunkat gondolatainknak. A jelenlegi Újholdkor, amikor a két fényadó egy vonalba kerül, a téridő pillanat nem lesz könnyű, de a Szaturnusz támogató ereje segíthet bennünket sorsunk megváltoztatásában, amire tökéletesen rá tudunk fókuszálni. Az Újhold szerelmet is hozhat, ezért járjunk nyitott szemmel. Szinte az Újholddal egyidőben, a Vénusz bolygó, ami a harmóniateremtésért felel, a Kosba lép, elhagyja az álmodozó Halak minőséget, és kezébe veszi az irányítást, akarattal töltődik. Lehetőséged nyílik bevonzani egy új szerelmet, illetve felpezsdíteni jelenlegi párkapcsolatod, de vigyázz, nehogy a túlzott akarat érvényesítés vitába torkoljon.

.

© 2022 Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!