Így élhetsz sokáig a csillagjegyed szerint

2023.02.27

Fotó: IMAXtree/Shutterstock/Glamour 

Egy korábbi cikkemben felhívtam a figyelmet az állatövi jegyek betegségekre hajlamosító testrészeire, és hogy mire érdemes odafigyelni, hogy megelőzzük a betegségeket. Nagyon sok olyan betegség van, amit abban a stádiumban ismerünk fel, amikor már elengedhetetlen a gyógyszeres kezelés, és nem lehet kizárólag ezoterikus szemlélettel megoldani. Ilyen esetekben párhuzamosan szükség van a gondolkodásmód radikális megváltoztatására is, ugyanis tudatalattink rendkívüli módon befolyásolja, hogyan tudjuk feldolgozni a minket ért hatásokat.

 Ha már tudatosult bennünk a betegség, akkor gyakran átalakulhat a jellemünk is. Az első érzés a tagadás: nem akarjuk elhinni, hogy ez tényleg megtörténhet velünk, majd azt követően jön a szorongás. Felmerülnek a kérdések, kételyek:

fel tudok gyógyulni ebből?Dühösek lehetünk, 

haragszunk, nem értjük, hogy miért pont velünk történik mindez. A legfontosabb, hogy meg tudjuk őrizni hitünket, és soha nem szabad beletörődni, hogy betegségünk esetleg gyógyíthatatlan, ugyanis ilyenkor elveszíthetjük a gyógyulással kapcsolatos meggyőződésünket.


Ha már kialakult a betegség, akkor is nagyon sokat tudunk segíteni pozitív és egészségtudatos gondolatokkal. Fontos elsősorban, hogy lecsillapítsuk az elmét. Minden csillagjegy máshogy dolgozza fel az őt ért hatásokat, ezért elengedhetetlen, hogy tudatosan kezdjünk el dolgozni magunkon. Itt is, mint máskor, a csillagjegyet és az aszcendens jegyét is olvassuk el.

Kos

A Kosnak a kritikus testrésze a fej és az agy, így elengedhetetlen, hogy türelmes legyen magával, le tudja csillapítani magát, megszüntesse a benne munkálkodó feszültséget, és tudatosan kezdjen el gondolkodni.

Bika

A Bikának a makacsság és a konokság a fő ellensége, így fontos, hogy ki tudja magából beszélni a problémáit. Sokat segíthet rajta a rendszeres testmozgás, és azok az élvezetek, melyekből testileg tud táplálkozni.

Ikrek

Az Ikrek legfőbb problémája az odafigyelés, és hogy le tudja magát lassítani. Ne érezze úgy, hogy mindig mindenhová oda kell érnie, ott kell lennie. Nem árt, ha megtanul meditálni, relaxálni, picit visszavenni rohanó életmódjából.

Rák

A Ráknál az önbizalmat és az önértékelést kell erősíteni. Meg kell tanulnia a jelenben élni, és lelkileg megerősödni. Nem szabad, hogy betegsége még több képzelt betegséget okozzon számára. Éreztetni kell vele, hogy szükség van rá.

Oroszlán

Az Oroszlánok negatív megélése az önzőség, így nagyon fontos, hogy megtanuljon önzetlen lenni, fel kell hagynia az arroganciával. Szíve és háta a legérzékenyebb terület, ezen kell dolgozni, sportoljon rendszeresen.

Szűz

A Szűz legnagyobb ellensége a saját negatív gondolatai, amitől gyakorlatilag állandó szorongás alakulhat ki nála - meg kell tanulnia élvezni az életet. Gyomor és bélproblémái miatt a tudatos táplálkozás is fontos számára.

Mérleg

A Mérlegek hajlamosak a túlagyalásra, így ettől náluk is önbizalomhiány léphet fel. Párkapcsolata nagyon fontos számára, ha ezzel problémája van, a vesékre kell figyelni. Szüksége lehet valami olyan tevékenységre is, ami segíti a stabilitását.

Skorpió

A Skorpió legfőbb ellensége a harag és a bizalmatlanság érzése. Mivel vízjegy, így az érzelmekre nagyon ki van hegyezve. Meg kell tanulnia nyitottabbnak lenni a külvilág felé, és a véleményeket nem támadásként megélni. Egy tisztító kúra jótékony hatású lehet számára.

Nyilas

A Nyilas jegy is tud nagyon makacs lenni, aki ragaszkodik álláspontjához. Rugalmasabban kell gondolkodnia, elfogadni mások véleményét. A májat éríntő tisztító kúrák csodákat képesek tenni velük.

Bak

A Bak jegyű embereknek meg kell tanulniuk a megbocsátást. A túlzott önfegyelembe tud a legjobban belebetegedni - meg kell tanulnia az élet élvezetét, mivel anyagcseréje nem túl jó, a nyirokmasszázs jótékony hatású tud lenni nála.

Vízöntő

A Vízöntőnek az idegrendszerét kell megóvni a túlterheléstől, és a gondolkodásmódjában kell változnia. Ügyelnie kell, hogy a stressz miatt ne gyengüljön le, ezért nagyon sok pihenésre van szüksége, ha kimerült.

Halak

A Halak legfontosabb feladata, hogy önmagára tudjon figyelni. Nem szabad, hogy eluralkodjanak rajta a pesszimista gondolatok. Bánatában sajnos sok esetben nyúlhat tudatmódosító szerekhez, ezt maximális ki kell zárnia az életéből, és ehelyett a lelkét kell minden esetben erősíteni.

.

© 2022 Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!