Így hódíthatod meg a titokzatos és mély érzésű Skorpió férfit

2023.03.18

Fotó: Getty images/Glamour 


Új sorozatunkban olyan praktikákat szeretnék bemutatni, amivel az egyes csillagjegyeket tudod elcsábítani. Ha ismered a csillagjegyek tulajdonságait, legyen ez pozitív vagy negatív, sokkal könnyben tudsz egy vitás helyzetben megoldást találni, tudod, hogy mire van szüksége a másiknak, és ezáltal harmonikusabb kapcsolatban tudsz vele kialakítani majd fenntartani. Ez nem boszorkányság, de igenis fontos, hogy megfelelően és tudatosan legyünk képesek használni nőiességünket. Mindig felhívom a figyelmet, hogy nem szabad egy dolgot kiragadni a képletből, kerek egészben kell látni, de ha valaki a Skorpió minőséget választotta, akkor idővel azzá akar válni. Elképzelhető, hogy fiatal korában nem annyira jellemzőek a jegy sajátosságai, de 30 éves kor után szükséges elindulni a választott ego fejlődés felé. És akkor most nézzük, mi a helyzet, ha a Skorpió férfi meghódítása most az első, a második és a harmadik legfontosabb kérdés az életedben.

Milyen valójában a Skorpió férfi és mire vágyik?

Ellenben a Halak vízjeggyel, a Skorpió férfi máshogy éli meg érzelmeit. Míg a Halak misztikus és együtt úszik az árral, addig a Skorpió férfi imádja megélni a mélységeket. A Skorpió férfi titokzatos és titkolózó, néha évekig tart kiismerni. A nők nagyon vonzódnak a Skorpió jegyhez, ugyanis jelleme markáns és határozott. Sosem tudod, mit gondol, ezért a nők sokszor meg akarják őket fejteni. Rendkívül kíváncsi és érzéki, akkor is a lelkedben turkál, amikor nem is gondolnád. Nem elégítik ki az átlagos tapasztalatok, annál sokkal többre vágyik, a dolgok mélyére szeret látni. Szexualitása erőteljes és magával ragadó, nála nincsenek tabuk. Kapcsolataiban szenvedélyes, féltékeny és birtokló.

Elvarázsolja partnereit, a szexet hatalmi eszköznek használja. Egy külső szemlélőnek úgy tűnhet, nem riad vissza semmitől. Érzelmeit sokáig megtartja magának, nagyon nehezen bízik meg partnerében, sokkal erősebb nála a féltékenység, mint a bizalom. Lehet mellette olyan érzésed, hogy mindig és minden esetben bizonyítanod kell, hogy nem csalod meg. Ha valami nem az ő elképzelése szerint alakul, vagy esetleg megbántod érzelmeiben, akkor megsértődik, és sérelmeit sokáig dédelgeti, akár bosszút is forralhat közben. Viszonylag nehezen bocsájt meg, de nem támad azonnal, kivárja a megfelelő alkalmat. Memóriája tökéletesen működik, számára minden fontos dologra emlékszik.

Mennyire hűséges a Skorpió férfi?

A hűség minden esetben döntés kérdése. Szereti a flörtöt, de mélyen legbelül az áhított nőre vágyik, és ha ezt megtalálja, akkor a Skorpió férfi a hűséget választja, mivel ő is ezt várja el társától. Gyakran terrorizálja társát, és nem engedékeny típus. Sokszor manipulatív, úgy csűri és csavarja a dolgokat, hogy az neki minden esetben megfeleljen. Elvárja, hogy tiszteld, anélkül nem képes párkapcsolatban élni.

Hogyan hódíts meg egy Halak férfit? Mutatjuk, minek képtelen ellenállni

Milyen nőre vágyik a Skorpió férfi?

A Skorpió férfi macsó, tisztában van vonzerejével, általában férfias megjelenésű és birtokló természetű. Olyan nőre vágyik, aki értékeli minden tulajdonságát, nem zavarja nehéz természete. Igénye van az elismerésre és a dicséretre. Nem szereti a sekélyes nőket, szüksége van az értelmes és mélyre ható kapcsolatokra. Számára fontos, hogy a szeretett nő is ugyanúgy mélyérzésű legyen. Mivel a szexualitás rendkívül fontos számára, nem szereti a prűd nőket. Szüksége van arra, hogy ki tudja fejezni vágyait, és partnere meg is tudja neki adni mindazt, amire vágyik. Mivel teljesítmény centrikus, nem szereti a lusta nőket.

Mivel tudod elriasztani a Skorpió férfit?

Ő maga szeret hódítani, így ezt nem szabad elvenni tőle. Szüksége van ilyenkor is arra, hogy megfejtse a nőt. Ha elsőre nagyon kitárulkozol neki, elveszítheted az ismerkedés varázsát. Szóval óvatosan az érzelmekkel. Nem szereti a felületes és unalmas nőket, és azt sem bírja, ha partnere túl kacér, tehát semmiképp ne alkalmazd a féltékenységi praktikákat nála, ugyanis nem érsz célba vele. Ha vitás kérdés lenne, a Skorpió kemény ellenfélnek számít, de alapvetően nem szereti a veszekedést, ezért hisztivel sem érsz el nála semmit. Mivel szeret rejtőzködni, így a harsány nőket sem szereti.

Mely csillagjegyek illenek a Skorpió férfihoz?

Itt is fel kell hívnom a figyelmet, hogy nem minden fekete vagy fehér, de vannak bizonyos csillagjegyek, akik könnyebben rá tudnak hangolódni egymásra. Mivel a Skorpió víz elembe tartozik, így az érzelmek dominálnak nála. Olyan partner való hozzá, aki érzelmileg ugyanúgy el tud veszni, mint a Skorpió jegy. Szüksége van a titokzatosságra. Fontos számára a szerelem, és a szex.

Tökéletes párost tud alkotni a Halak és a Rák vizes jegyekkel, bár utóbbival megélheti a hangulatingadozások legmagasabb skáláját is. A Rák nő tökéletesen rá tud hangolódni a féltékeny és manipulatív Skorpió férfire, maximálisan tud alkalmazkodni kívánságaihoz. A Halak misztikussága is kedvező a Skorpió férfi számára, bár ügyelni kell, hogy a Halak nő ne vigye túlzásba a kapcsolat elején érzelgősséget. Ha szép lassan építkeznek, akkor a Bak csillagjegyűvel szép lassan fel tudják építeni kapcsolatukat, ugyanis mindkét jegy hűséges, bár a Bak nő tud rideg maradni, a Skorpió szenvedélyessége meg tudja pihítani. Működhet kapcsolata a Bikával is, itt is a lassú vízpartot mos alap érvényesül, mindkét jegy szereti az élvezeteket megélni, ha félúton találkoznak meg tudják találni a közös hangot. Szexuális életük lehet szenvedélyes és túlfűtött.

© 2022 Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!