Csillagjegyek, akik egészen a főnöki székig jutnak

2023.03.15

Csillagjegyek, akik egészen a fő nöki székig jutnak


Nemrég kielemeztük, mely csillagjegyek a legmakacsabbak, bármiről is legyen szó. Azt is megnéztük, hogy különböző minőségekre bontjuk a jegyeket, ugyanis ez határozza meg hogyan reagálunk a körülöttünk lévő dolgokra. Ha valaki nagyon ragaszkodik a dolgaihoz, akkor fix minőségben lehet egy-két meghatározó bolygója, mint például a csillagjegye vagy aszcendense. Lehet változó minőség is, akkor elmondható róla, hogy sokoldalú személyiség, aki könnyen tud alkalmazkodni, képes rugalmasan kezelni a dolgait, befolyásolható a gondolatmenete, azonban jelen lehet életében a könnyelműség és a következetlenség is. De mi van akkor, ha többnyire kardinális minőségben vannak az állásaid? Ezek a csillagjegyek jellemzően felállnak a startvonalhoz, de sokszor nem érnek célba

A kardinális jegyekben sok az indító erő, tele vannak ötletekkel és kezdeményezőkészséggel, ezáltal nem riadnak vissza egy kis újdonságtól, új feladattól. A kardinális minőség hajtőerőt és energiát biztosít az új célkitűzésekhez. Egy hátránya van: ha sok a kardinális, de kevés a többi minőség a képletedben, akkor elképzelhető, hogy nem fejezi be dolgait.

A főnöki székben ülnek, és mindig tudják, hogy mit akarnak - de kik ők?

Nagyon jó vezetőkké válhatnak, mert mindenre van ötletük és megoldásuk. Tele vannak ambícióval, merészek és bátrak, ebből adódóan néha túl nagyot kockáztatnak. De kell melléjük valaki, aki ott van, mikor túlpörögnek, és fékezni kell őket. A kardinális minőséghez tartozó jegyek az évszak indító hónapok is egyben. Tavasz indító a Kos, nyárral a Rák csillagjegy kezdődik, az ősz a Mérlegé, és végül a telet indítjuk a Bak jeggyel. Ők a legönérvényesítőbb jegyek. Mint minden jegynek,

ezeknek a csillagjegyeknek is megvan a negatív megélése: ha túlzottan eluralkodik rajtuk a vágy, lehetnek erőszakosak, vakmerőek, és arrogánsak. Ha a kitartásuk kevesebb mint amit elképeztek, akkor kifullad a lendület és feladják a célt. Az is előfordulhat, hogy valakinek nincs bolygója ezekben a jegyekben, illetve nem annyira meghatározó, akkor azt mondjuk, hogy hiányzik belőle az indító erő, ők azok, akik a sültgalambra várnak. Halogatnak, tervezgetnek, de valahogy soha nem lesz belőle semmi. Na de vegyük sorra a legjobb főnök jelölt csillagjegyeket:

Kos

Az egyik legerőteljesebb jegy. A jele nemcsak a Kos szarvát jelképezi, hanem az első hajtást is a természetben, ami a tavaszi napéjegyenlőségkor (március 21.) bújik ki a földből, a zord és hideg tél után. Aktív és erős személyiség. Legfőbb feladata, hogy véghez vigye akaratát. Lobbanékony, erős akaratú, ami a szívén, az a száján típus, megállíthatatlan. Kezdeményező a szerelemben, a hivatásában, ha kellő akarattal párosul, az egyik legjobb sportoló válhat belőle.

Rák

Máshogy van ezzel a Rák, ő is kardinális minőség, de nála az érzelmekben nyilvánul meg, ezen belül is főleg a család és az otthon területén mutatkozik meg indító ereje. Biztosak lehetünk benne, hogy ez a csillagjegy a szülői munkaközösség tagja, vagy az otthoni környezeteben ő az, aki összetartja a családot. Olykor túl sokat vállal, és akkor összecsaphatnak a feje fölött a hullámok.

Mérleg

Állandóan ötlettel, új megoldásokat keres kapcsolataiban és párkapcsolataiban. Sokszor nagyon ügyesen kitalál dolgokat, de az elvégzése ezeknek már nem az erőssége. Megvan az a jó tulajdonsága, hogy nemcsak a saját ötleteit, hanem mások ötleteit is figyelembe veszi, sőt sok esetben inspirálja is környezetét.

Bak

A Kos után a Bak a másik legerőteljesebb jegy. Nála érvényesül a legjobban, hogy nemcsak kitalálja, de véghez is viszi az elképzeléseit, és ezt a föld elem biztosítja számára. Az egyik legépítkezőbb típus - komoly és megfontolt, igazságos jelleme van, a legnehezebb döntéseket is képes meghozni, mindig hosszú távra tervez, és újabb célokat tűz maga elé.

© 2022 Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!