Mennyire hűségesek az egyes csillagjegyek? Asztrológus segít, kivel vigyázz

2023.04.12

Fotó: Getty Images/ Getty Images

Az egyik kedvenc témámnál vagyunk, ugyanis számomra nagyon fontos az emberi kapcsolatokban a hűség. Ez ugyanúgy igaz a barátságokra, a munkahelyi elköteleződéskére és a párkapcsolatokban is. Azt gondolom, hogy a hűség minden esetben döntés kérdése. Valaki vagy hűséges akar lenni a társához, vagy nem. Nagyon nehéz tipizálni a csillagjegyeket, és tudom, hogy lesznek olyan olvasóim, akik felháborodnak azon, hogy ő Nyilas, és minden esetben hűséges! Pontosan itt jön a szabad akarat kérdése.Képes vagyok-e arra, hogy hűséges legyek, vagy sem? Számomra egy párkapcsolat a hűségen alapul, persze akkor, ha megegyeznek a párkapcsolati igények, ugyanis nem biztos, hogy mindkét fél ugyanazt várja el a kapcsolattól. A hűség lelki beállítottság, amikor egy életre elkötelezed magad valaki mellett. De sajnos rengeteg olyan élethelyzet van, amikor elmúlik a szerelem, és a párok ott maradnak vágyakozás és érzelmek nélkül, merthogy a kapcsolatok első két éve a szexről szól.

Meddig is tart a szerelem?

Az első nyolc hónapot a Vénusz uralja, ilyenkor általában minden szép és jó, a kapcsolat tele van harmóniával, megértéssel, és egy kis veszekedés után még jól is esik, az édes hancúr, mert mindent újra megszépít. Az első évforduló környékén lehetnek az első komoly összeütközések, ilyenkor Mars szembenállást élünk meg, ami az akaratok egymással szembeni érvényesítéséről szól. Majd a következő évben kialakul, hogy mennyire tudunk alkalmazkodni a másikhoz. Ha letelt a második év, onnantól kezdve nem a szenvedély és a vágy a legfőbb motiváció, itt már bekapcsol a szeretet, és boldogok lehetünk, ha ez tartósan így marad. Szóval tipizálás ide vagy oda, nagyon nehéz megmondani, hogy valaki mennyire hűséges a csillagjegye alapján. Nagyon sok tényezőt kell figyelembe venni, a férfiaknál például négy különböző női dolgot vizsgálunk a képletben. Párkapcsolati elvárásnál azt kell megnéznünk, hogy milyen kép van kialakulva benne a gyermekei anyjával kapcsolatban, a társat egy másik bolygó mutatja, a Vénusz csillagjegye a női ideált mutatja meg, és a gondoskodásért is külön bolygó felel. Ja, és ehhez hozzá jön a férfi Holdjegye és csillagjegye. Ugye, hogy nem is olyan egyszerű? Ezek után nézzük, mennyire hűségesek a csillagjegyek a kapcsolataikban.

Kos

Ha szerelmes, akkor hűséges, és nagyon mélyen érző. Ha nem szerelmes, akkor hajtja a hódítási vágy, az élvezet öröme. Sok esetben energiáit önzőn mutatja ki partnere felé, amitől a másiknak lehet hiányérzete, például, hogy nem elég romantikus. Élvezi a kihívást, így, ha féltékeny típus vagy, sokszor fájhat a fejed miatta. A szenvedély és a csábítás a lételeme, sokszor mohó a szerelemben is, ha a kapcsolat ellaposodik, az unalmassá válik számára, és új izgalmak felé nézhet.

Bika

Kifejezetten birtokló és féltékeny típus, ugyanakkor hűséges is. Imádja az élet sava-borsát, kapcsolataiból a legtöbbet akarja kihozni. A föld jegy miatt szereti az élvezeteket, megadja a módját a szerelemnek és a szexualitásnak. Olyan kapcsolatra vágyik, ahol mindig és mindenre van ideje, ugyanis utálja, ha sürgetik. Hűséges típus, ha szerelembe esik, ezt várja a társától is.

Ikrek

Imád hódítani és udvarolni, meg sem áll addig, amíg be nem cserkészi kiszemeltjét. Az Ikrek kettős jegy, így lehet aktív, szellemes és vidám, de lehet nagyon felületes és önző is. Szeret középpontban lenni, így a féltékeny típusoknak semmiképp nem ajánlom az Ikrek jegyet, ugyanis annyira közvetlen tud lenni mindenkivel, hogy észre sem veszi, hogy flörtöl. Nem azt mondom, hogy nem hűséges, de ha olyan partnerre vágysz, aki kizárólag veled foglalkozik, akkor ne vele próbálkozz.

Rák

A Rák férfi hűséges. Megtanulandó feladata az életben a teremtés, a befogadás és az emberi érzelmek minősége, ezért számára a család fontossága az első. Szereti a szerelmet és a szexualitást, szeret eggyé válni a választott nővel. Tulajdonképpen ez az életfeladata: a szerelem és a család. Nagyon mélyen megsértődik, ha megcsalod.

Oroszlán

Az Oroszlán férfiról is elmondható, hogy alapjáraton hűséges és mélyen érző. Persze ehhez olyan társ is kell, akivel maximálisan ki tud teljesedni. Ha nem szerelmes, akkor őt is hajtja a hódítási vágy, az élvezet öröme. Az Oroszlán férfi szeret flörtölni, de csak mert szeret tündökölni és rivaldafényben lenni. Ha tudod, hogy szeret, nincs okod féltékenységre.

Szűz

Mint a Bika, a Szűz jegy is föld jegy. Elvei vannak és kifejezetten hűséges típus. Ez abból adódik, hogy nagyon válogatós és tisztaságmániás. Nehezen nyílik meg párkapcsolatban, szüksége van a hódításra, és fontos számára, hogy maximálisan megismerje partnerét. Fontos számára, hogy partnere szellemileg is kielégítse, anélkül nem tud kapcsolatot létesíteni.

Mérleg

Mivel társfüggő nagyon fontos számára párja és a kapcsolatuk harmóniája. A Mérleg jegy is szellemi gondolkodású, fontos, hogy partnere megértse őt. Hajlamos beleragadni egy kapcsolatba, vagy ha úgy szebben hangzik, a végsőkig kitart. Alapvetően hűséges típus, de ha arra kerül a sor, érzelemmentessé válik, és továbbáll.

Skorpió

Szereti a flörtöt, de mélyen legbelül az áhított nőre vágyik, és ha ezt megtalálja, akkor a Skorpió férfi a hűséget választja, mivel ő is ezt várja el a társától. Gyakran terrorizálja a másikat, és nem engedékeny típus. Sokszor manipulatív, úgy csűri és csavarja a dolgokat, hogy az neki minden esetben megfeleljen. Elvárja, hogy tiszteld, anélkül nem képes párkapcsolatban élni.

Nyilas

Szeret hódítani és a középpontban lenni. Igazi hősszerelmes tud lenni, imádja a szerelmet, ilyenkor egy méterrel a föld felett jár, de ugyanannyira szereti a szabadságát is, ezért gyorsan ki is tud szeretni párjából. Hajtja a kalandvágy, ezért nehezen állapodik meg. Ha meg tudod adni a szabadságvágy igényét, akkor maradandót tudtok alkotni.

Bak

Hűséges és kitartó. Föld jegy, mint a Bika és a Szűz. Ők is nagyon nehezen nyílnak meg, ugyanúgy építkezik a szerelemben, mint az élet összes többi területén. Ha szerelmes, nagyon mélyen érző tud lenni, nála a megcsalásnál nincs bocsánat. Nagyon fontos számára a család, érzelmeit nehezen lehet kiismerni, zárkózott típus.

Vízöntő

A legnehezebben tipizálható jegy, ugyanis nagyon szélsőséges, és nagyfokú önállóságra vágyik, de közben szenved is az egyedülléttől. Mivel tettei kiszámíthatatlanok, nem lehet tudni, hogy éppen hűséges kedvében van-e, vagy sem. Mint a többi levegős jegy, ő is szellemi kapcsolatban tudja megélni önmagát, nem bírja elviselni a korlátokat és a féltékenységet. Nehezen kötelezi el magát.

Halak

A szerelemben a teljes feloldódást keresi, ezért megesik, hogy nem a hűség mintaképe, ugyanis, ha nem találja meg párjában, amit keres, akkor újabb impulzusokra vágyik - és meg is szerzi. Ha szerelmes, 100 százalékosan odaadó, de hajlamos elcsábulni. Ha társában megtalálja, amit keres, képes hűséges lenni.

© 2022 Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!