Hódítsd meg egy életre az Oroszlánt - mutatjuk a szívéhez vezető térképet

2023.04.10

Fotó: The Good Brigade/Getty Images

Ha az Oroszlán férfi meghódítása a cél, imádd, becézgesd és szeresd tiszta szívből

Új sorozatunkban olyan praktikákat szeretnék bemutatni, amivel az egyes csillagjegyeket tudod elcsábítani. Ha ismered a csillagjegyek tulajdonságait, legyen ez pozitív vagy negatív, sokkal könnyben tudsz egy vitás helyzetben megoldást találni, tudod, hogy mire van szüksége a másiknak, és ezáltal harmonikusabb kapcsolatban tudsz vele kialakítani majd fenntartani. Ez nem boszorkányság, de igenis fontos, hogy megfelelően és tudatosan legyünk képesek használni nőiességünket. Mindig felhívom a figyelmet, hogy nem szabad egy dolgot kiragadni a képletből, kerek egészben kell látni, de ha valaki az Oroszlán minőséget választotta, akkor idővel azzá akar válni. Elképzelhető, hogy fiatal korában nem annyira jellemzőek a jegy sajátosságai, de 30 éves kor után szükséges elindulni a választott ego fejlődés felé. És akkor most nézzük, mi a helyzet, ha az Oroszlán férfi meghódítása jelenleg az egyik legfontosabb dolog számodra.

Milyen valójában az Oroszlán férfi és mire vágyik?

A tűz elem, mint ahogy a nevében is benne van, 100 fokon ég. Unatkozni nem lehet mellettük. Az Oroszlán férfi a végtelenségig hiú. Szereti az életet, energikus, tele van életerővel, és élni akarással. Jelleme mások számára magával ragadó, nem lehet nem észrevenni, ha valahol megjelenik. Az Oroszlán férfi nyíltszívű, és lojális. Szereti a szabadságot, szereti a függetlenséget, nagyon erős kisugárzása van. Vágyik a rivaldafényre, ezért szereti, ha munkásságát értékelik, és úgy érzi, hogy szükség van rá. Hajlamos a drámai fellépésre, színpadias dolgokra. Környezetében nem tűri a vetélytársakat, számára az egész élet egy verseny, mindig és mindenben a legjobb akar lenni. Szívesen helyezi magát előtérbe, hogy mindenki lássa sikereit és nagyságát, annyira vágyik az elismerésre, hogy ebből adódóan hízelgéssel könnyedén becsapható. Az Oroszlán elsődleges célja, hogy megtapasztalja a valódi értékét és tehetségét.

Stílusa alapjáraton kedves és őszinte, de kizárólag addig ameddig az érdeke úgy kívánja. Hasonlóan, mint a Kos jegy, ő is jobban szereti magát előtérbe helyezni másokkal szemben, mindig mindenben az első akar lenni. Ha valaki Oroszlán jeggyel született, legyen az a csillagjegye vagy az aszcendens jegye, mindenféleképpen azt sugározza a külvilág felé, hogy: megmutatom, hogy ki vagyok

Milyen a diszharmonikus Oroszlán férfi?

Az Oroszlán jegye nagyon sebezhető, és gyorsan megsértődik. Ha az Oroszlán jegye diszharmonikus, energiái egocentrikussá válnak, és megjelenik nála a túlzott önérdek, ami amúgy is kardinális kérdés, de ilyenkor ez még jobban felerősödik, és hajlamossá teszi őt a parancsolgatásra, zsarnokká válik, és nem riad vissza a kérkedéstől, és az erőfitogtatástól sem. Az alázat nem jellemző az Oroszlán férfira. Negatív megnyilvánulásaiban lehet irigy és féltékeny.

Mennyire hűséges az Oroszlán férfi?

Az Oroszlán férfiről is elmondható, hogy alapjáraton hűséges, és mélyen érző. Persze ehhez olyan társ is kell, akivel maximálisan ki tud teljesedni. Ha nem szerelmes, akkor őt is hajtja a hódítási vágy, az élvezet öröme. Párkapcsolat ide vagy oda, ettől függetlenül az Oroszlán férfi szeret flörtölni, de csak mert szeret tündökölni, és rivaldafényben lenni. Ha tudod, hogy szeret, nincs okod féltékenységre, hagyd meg neki személyes kreativitását kibontakozni, és a legmagasabb csúcsára eljutni, legyen az munka vagy szerelem. Fontos számára, hogy gyermeke legyen, akire nagyon büszke.

Milyen nőre vágyik az Oroszlán férfi?

Az Oroszlán férfi olyan nőre vágyik, aki minden másodpercben imádja, becézgeti, szereti. Az Oroszlán tiszta, és őszinte szeretetre vágyik. Az áhított nő legyen szép és méltóságteljes, csendes és barátságos. Legyen kecses, ízlése legyen kifinomult, öltözködése diszkrét és ízléses.

Mivel tudod elriasztani az Oroszlán férfit?

A nő ne legyen harsány, hazug, és önimádó, mert az Oroszlán férfi arra vágyik, hogy őt szeressék. Nem szereti a hazugságot, ha valakit rajtakap nagyon könnyen megsértődik. A nő ne akarjon az Oroszlán férfivel versengeni, ugyanis amíg férfiakkal imád, nőkkel nem szereti ezt a fajta kihívást, hagyd meg neki, hogy ő hordja a nadrágot.

Mely csillagjegyek illenek az Oroszlán férfihoz?

Az Oroszlán az, aki a szerelembe szerelmes, és közben kicsit magába is. Olyan partnerre vágyik, aki maximális odaadással tudja szeretni. Ilyen érzelmi energiával a Mérlegek és a Nyilasok rendelkeznek. Az Oroszlán szereti a Nyilas optimizmusát és pezsgő kreatív életmódját, a Mérleg pedig odaadó, hű társa tud lenni. A Vízöntő is fel tudja kelteni az Oroszlán érdeklődését, mind szellemileg, mind az ágyban, ha félre tudják tenni saját büszkeségüket, remek párost alkothatnak. Óva inteném az Oroszlánokat a Skorpiótól, akik túlságosan birtoklóak tudnak lenni, és a Bikáktól, akik ugyanúgy szeretik az élvezeteket, a hatalmi harcokból ugyanis viták alakulhatnak ki.

© 2022 Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!