Szerelmi horoszkóp: Ilyenek a csillagjegyek az egyéjszakás kalandok során

2023.03.25

Fotó: Profimedia 

Életünk egyik legfontosabb döntése, hogy kivel éljük le az életünket, és ha már egészen biztosak vagyunk benne, hogy ő az, még akkor sem mondhatjuk, hogy az életvonal mindig egyenes marad. De addig is, ameddig nem találtuk meg a másik felünket, így vagy úgy, de próbálkozunk - az ágyban is. Ezúttal egy könnyedebb megközelítéssel készültem, ami megmutatja, hogyan viselkednek a csillagjegyek az egyéjszakás kalandok során és után.

Kos

A A Kos tüzes jegy, ebből adódóan a vágya olykor csillapíthatatlan. Jobban jársz, ha nem vagy fáradt, ugyanis egy alkalom az éjszaka folyamán biztos nem elég neki, így készülj maratoni menetre.

Bika

A Bika jegy, miután kielégítette vágyait, biztosan megéhezik, így ha keresnéd, a konyhában találod. Legjobban azzal tudsz kedveskedni neki, ha te magad tálalsz számára ínycsiklandozó falatokat, és ezt most a fantáziátokra bízom.

Ikrek

Mivel levegős jegy, imádja az információ áramlást. Így van ezzel szex után is - szereti a tévét kapcsolgatni. Ha vágyaid nem lettek kielégítve, vedd kezedbe az irányítást, és kapcsolj rá az újrakezdésre.

Rák

Ha harmonikus volt az együttlét, biztos lehetsz benne, hogy a Rák csillagjegy már az esküvőt tervezgeti, ugyanis a végtelenségig romantikus, és nem elégszik meg egyéjszakás kalanddal.

Oroszlán

Bármilyen is volt az aktus, akkor jársz legjobban, ha az egekig magasztalod. Ha esetleg nem tennéd ezt, nem számít neki, úgyis rákérdez, és a legapróbb részletekig tudni szeretné, mennyire volt macsó.

Szűz

Picit nehezen adja át magát az ilyen fajta szexualitásnak, de ha mégis megtörténne, biztosan egy másodpercen belül a fürdőben van, sőt még a lepedőt is kihúzza alólad, hogy gyorsan kimossa

Mérleg

Ha szexről van szó, fantáziája nem ismer határokat. Neki csak egy számít, hogy neked jó legyen, és ezért bármit megtesz, legyen az extrém vagy különleges kérés.

Skorpió

A szexualitás különleges és jelentőségteljes szerepet tölt be az életében, buja és vad az ágyban. Nem árt, ha van a táskádban egy bilincs, ugyanis ha valaki, ő biztosan nem riad vissza egy kis játéktól...

Nyilas

Imád hódítani, de sajnos ugyanúgy szeret pillanatok alatt elpárologni. Biztos lehetsz benne, hogy képzeletedet felülmúlja az éjszaka, de a telefonszámát nem biztos, hogy megkapod, mert a jelmondata a "majd én hívlak"!

Bak

Picit merev és távolságtartó jelleme miatt, nem tudod, hogy mire számíthatsz tőle. Nem jellemző rá az egy éjszakás kaland, ő annál többre vágyik, de jó esélyed van, hogy nálad hagyja a névjegykártyáját.

Vízöntő

Az első menetnél semmi érzékiségre ne számíts vele kapcsolatban, vad és rendkívül szabadelvű, szeret kísérletezni, így a ruhát csak a második menetben veszi le rólad.

Halak

Gazdag képzelőerővel bír, de abszolút hangulatfüggő, hogy éppen milyen jellegű szexre vágyik. Hol gyengéd és romantikus, hol vad és lehengerlő, ugyanakkor a nevedet nem biztos, hogy megjegyezte az ismerkedés pillanatában.

© 2022 Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!