Magasan ők a legalkalmazkodóbb csillagjegyek mind közül

2023.03.31

Fotó: Profimedia

Nemrég kielemeztük, mely csillagjegyek a legmakacsabbak, legyen szó bármiről is. Azt is megnéztük, hogy különböző minőségekre bontjuk a jegyeket, ugyanis ez határozza meg, hogyan reagálunk a körülöttünk lévő dolgokra. Ha valaki nagyon ragaszkodik a dolgaihoz, akkor fix minőségben lehet egy-két meghatározó bolygója, mint például a csillagjegye vagy aszcendense. Lehet kardinális minőség is, ezek a csillagjegyek jellemzően felállnak a startvonalhoz, de sokszor nem érnek célba, illetve a munkát sok esetben másokkal végeztetik el.

De mi van akkor, ha jellemzően változó minőségben vannak az állásaid? Ekkor elmondható rólad, hogy sokoldalú személyiség vagy, aki könnyen tud alkalmazkodni, képes rugalmasan kezelni a dolgait, befolyásolható a gondolatmenete, azonban jelen lehet életedben a könnyelműség és a következetlenség is. Például egy párkapcsolatban első pillantásra két változó jegy harmonizálhatónak tűnik, hiszen mindketten rugalmasak, mégsem jön létre valódi együttműködés, mert vagy elbeszélnek egymás mellett, vagy következetlenségük miatt ellaposodik a kapcsolat.

Alkalmazkodó vagy következetlen

Olyan személyiség is lehetsz, aki folyton megváltoztat mindent, és épp azokhoz a dolgokhoz alkalmazkodik, ami számodra kényelmes, ezzel figyelmen kívül hagyva a másik érzéseit. Tehát máris előjön a nézőpont kérdése, ugyanis attól, hogy alkalmazkodó vagy, lehetsz mások szemében következetlen - és fordítva. Mint mindig, most is hangsúlyoznám, hogy kerek egészben kell látni egy képletet, de akiknek ezekben a jegyekben áll a legtöbb bolygója, most jól figyeljenek!

Ikrek

Az Ikrek jegyű emberek nagyon kíváncsi természetűek, fontos számukra a kapcsolatok teremtése, mindig és mindenhol ott szeretnének lenni, ezért elképzelhető, hogy megbeszéltél vele valamit, de ő már rég más vizeken evez, ugyanis az számára több információt nyújt, vagy emiatt késhet a veled megbeszélt találkozóról. Mivel tudás éhsége csillapíthatatlan, ezért sokszor csapong, és mindenbe belekap, de ezért nem lehet rájuk haragudni, mert ezen felül hatalmas a szívük, és biztos, hogy a legjobbat akarják mindenkinek, amitől a végtelenségig alkalmazkodóak.

Szűz

Érdekes a Szűz csillagjegy, ugyanis külsőleg mozdíthatatlannak látszik, ugyanis mindig mindent kritizál és elemez, és ebből arra következtethetnénk, hogy nem enged a huszonegyből. Pedig inkább szorongó, mint határozott, vágyik arra, hogy aprólékosan és gondosan megismerje a világot és ezáltal önmagát, ami azt is eredményezi, hogy hajlandó mindenfajta változásokra. Hajlamos ízekre szedni a világot, és ezáltal megbizonyosodni arról, hogy minden valóban az, aminek látszik. Ehhez neki is sokszor revideálnia kell önmagát.

Nyilas

Jelmondata: kutatok és szintetizálok. Hasonlóan az Ikrekhez, őt aztán minden érdekli. Ő az egyik legjövőorientált csillagjegy, aki rendkívül kreatív és intuitív tud lenni. Komoly életcéljai vannak, és ehhez sokszor megvan a megfelelő szerencséje. Mániákusan boldog és vidám akar lenni, energikus és törekvő jellem, aki nem ismer akadályokat, ha elhatároz valamit. Szüksége van újabb és újabb kihívásokra, ennek eléréséhez próbál tisztességes maradni, de sokszor annyi mindent megígér, hogy nem sikerül neki betartani az ígéreteit. Ugyanúgy nem lehet rá haragudni, mint az Ikrekre.

Halak

És végül a Halak, aki az utolsó jegy az asztrológiában, ezért a legváltozékonyabb csillagjegy - gondolataiban ő az, aki a leginkább képes az átalakulásra, hiszen a lezárást és a teljes elengedést tanulja egész életében. Beleérző képességével és túlzott érzelmeivel képes bárki hangulatát átvenni, és azonosulni vele, olyan, mint egy antenna, aki fogja a külvilág ingereit, ezért magára veszi mások gondjait és fájdalmait, miközben megpróbál mindenkin segíteni.

© 2022 Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!