Ilyen álomotthon illik hozzád leginkább a csillagjegyed szerint

2023.03.03

Fotó: Zsólyomi Norbert/Shutterstock/GLAMOUR 

Mire elérjük a felnőttkort, kialakul bennünk a vágy, milyen otthont szeretnénk. Természetesen ez a csillagjegyek esetében is különböző módon nyilvánul meg. Vannak horoszkóp jegyek, akik nagyon sokat adnak a luxusra, és arra vágynak, hogy az otthonuk tökéletes legyen, másoknak viszont nem jelent kardinális kérdést a luxus, inkább a melegség, a hangulat a lényeg. Ami tény azonban, hogy otthonunk tükrözi személyiségünket.

Nyilván az otthon minőségét befolyásolja anyagi helyzetünk is, de a rend és a harmónia sok esetben nem pénz kérdése. Ezen kívül is különböző módon élhetjük meg otthonunkat: van, aki csak alvásra használja, mivel élettere munkahelyére és a különböző kikapcsolódási helyszínekre korlátozódik. Van, aki ki sem mozdul otthonából, és nagyon fontos számára a környezete. Akadnak olyan csillagjegyek is, akiknek az otthonuk igazi puccparádé, minden apró részlet tökéletesen meg van tervezve, ezekben az otthonokban inkább csak vigyázban állunk, de nem sugározzák az otthon melegét. Nem vagyunk egyformák, így nézzük meg, hogy az egyes csillagjegyek milyen otthonra vágynak. Itt is a napjegy és az aszcendens jegye érvényesülhet legjobban.

Kos

A tüzes jegy miatt a Kos olyan színeket szeret, melyek erősítik a határozottságot, így nem riad vissza a piros színtől a lakásában. Lehet akár egy óriás kép a falon, vagy bármi, ami vonzza a tekintetet. Otthona inkább praktikusságon, mintsem esztétikán alapul. Szereti a fa bútorokat, sokszor inkább az improvizálást, mintsem a tökéletesen átgondolt dolgokat látjuk.

Bika

A luxus megtestesítője - imádja otthonát, ami minden esetben mutatja személyiségét. Színekben inkább a föld színei dominálnak, zöld, barna, narancs vagy akár vörös is lehet, olyan színkombinációk, melyek melegséget sugároznak. Szereti a masszív és tökéletes darabokat, akár régiségekkel is tele pakolhatja otthonát. Jelszava a luxus és kényelem.

Ikrek

Az Ikrek a világos színeket szereti, sárga minden árnyalata szóba kerülhet, de nem zárkózik el a világosszürkétől és az égkéktől sem. Otthona praktikus és ésszerű. Mivel rendkívül mozgékony élete van, elképzelhető, hogy élete folyamán többször költözik. Szeret gyűjtögetni, ezért egy idő után rengeteg kiegészítő lehet otthonában.

Rák

A Rák otthona melegséget áraszt, szeret otthon tartózkodni, így egészen biztos, hogy minden kényelme megvan, amire szüksége lehet. Mivel elsődleges számára a család fontossága, így a falon rengeteg lehet a családi fotó, ami a múltjával, gyerekeivel kapcsolatos. Víz jegye miatt otthonában is az érzelmek dominálnak, ez a színekben is meglátszik - szereti a pasztellt és a víz színeit.

Oroszlán

Az Oroszlán otthonára a tágas terek és a reprezentatív dekoráció jellemző. Minél nagyobb és eredetibb az összeállítás, annál büszkébb lakókörnyezetére. Szereti a luxust, a pompát, legyen minél fényesebb, csillogóbb, feltűnőbb. Színekben a fehér és az arany dominálhat. Otthonát szívesen mutogatja, annyira büszke rá.

Szűz

A Szűz pont az ellentéte az előző jegynek. Nála két véglet létezik: vagy minimalista stílusa van, és lakása olyan, mintha egy műtőbe lepnél be, vagy a végtelenségig megtervezett praktikus dolgokkal pakolja tele, ahol a föld színei dominálnak. Nem riad vissza a saját készítésű dolgoktól sem. Egy a lényeg: tökéletes rend és tisztaság uralkodjon.

Mérleg

A Mérleg jegynek a harmónia és az esztétika a legfontosabb, ami a lakásán is meglátszik. A legújabb trend szerint van berendezve, mindig elegáns és a színek választása is pazar. Nagyon szereti a kényelmet, így neki van a legtöbb háztartási kütyüje. Mindent megvesz, amit szép gondosan besüllyeszt a szekrénybe...

Skorpió

A Skorpió lakása nagyon hangsúlyos, szeret valamilyen eszmét képviselni, nem riad vissza a keleti kultúrától sem. Színekben maximum 2-3 színkombinációt használ, szereti a letisztult dolgokat. Lakásából árad az elegancia, extrém esetekben szívesen használ fekete színt. Ha máshol nem látszik, az ágyneműje biztosan az.

Nyilas

A Nyilas imádja a tágas tereket, ha teheti, minél nagyobb és nagyobb lakásba költözne. Inkább az egyszerű dolgokat szereti, nem jellemző, hogy követné a trendeket. Színei a kék minden árnyalata. Akkor a legboldogabb, ha lakásából tágas és napfényes kilátása van.

Bak

A Bakok lakása lehet kicsit komorabb, színekben nem túl gazdag. Inkább nagypolgári, látszik rajta, hogy minden arra a helyre lett kiválasztva, ahol épp van. Színeiben inkább a sötétet szereti, ha van lehetősége, biztos kialakít magának otthoni munkakörnyezetet is. Szereti az antik dolgokat, csodálatos kiegészítői lehetnek.

Vízöntő

A Vízöntő lakóstílusa lehet nagyon modern, akár futurisztikus. Szereti a fém dolgokat, és nála is sok elektromos kiegészítő fellelhető. Szereti a tereket, lakásában biztos találsz valami extravagáns dolgot, amire odakapod a tekinteted.

Halak

A Halak lakása maga a misztikum: imádja kombinálni a színeket, szereti a különleges tárgyakat, selymeket, különféle színes párnákat, takarókat. Kicsit elvarázsolt kastély feelinged lehet tőle, ugyanakkor mégis békét és nyugalmat áraszt. Imádja az emlékeket, mivel vízjegy, nála is az érzelmek látszódnak lakásán is.

.

© 2022 Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!