Az aszcendensed ilyen szinten árul el rólad MINDENT

2023.02.26

Fotó: Getty Images /Klaus Vedfelt 

Ahhoz, hogy képletünket megfelelően tudjuk értelmezni, nem árt, ha tisztában vagyunk a Holdjeggyel és az aszcendens jegyével is. Ha nem tudjuk pontosan az óra percet, akkor két dolgot tehetünk - kikérjük az adatokat a kórházból, ahol születtünk, vagy felkeresünk egy asztrológust, aki be tudja pontosítani a születési dátumunkat. Ugyanis az aszcendens jegye elengedhetetlen ahhoz, hogy megfelelően megértsük az életfeladatunkat.

Árulkodó aszcendens

Az aszcendens a fizikai síkot és testet jeleníti meg a képletben, megmutatja, hogyan állunk hozzá a világhoz, milyen arcot mutatunk a külvilág felé, milyennek látnak minket mások. Az aszcendenssel kezdődik az életút, ez a képlet elemzésének kiindulópontja, ennek a jegynek a szellemében éljük az életünket - összefügg a párkapcsolatunkkal, és az aszcendens uralkodó bolygója a megélhető siker a képletünkben. Én az egyik legfontosabbnak tartom az asztrológiai fejtésnél, nagyon sokat elárul az adott személyről. Ha az aszcendensnek sok a nehéz fényszöge, akkor az azt is jelenti, hogy az élet sok nehézség elé fog állítani bennünket. Ha nem tudod a születés pontos pillanatát, itt egy kis ízelítő, hogy megpróbáld kitalálni, milyen jegyű lehet azt aszcendensed. Fusd át a leírásokat, és nézd meg, melyik áll hozzád legközelebb.

Kos

Lehetsz alacsony, vékony testalkatú, gyors mozgású, sokszor idegesnek tűnő, rendkívül aktív, néha már kifejezetten ideges típusú ember, aki szereti érvényesíteni az akaratát, és nem nagyon enged beleszólást a dolgaiba.

Bika

Ha Bika jegyű vagy, akkor pont az ellenkezőjét sugárzod: rendkívül nyugodt, higgadt benyomást keltesz másokban, nem szereted, ha sürgetnek, testalkatod lehet téglalap formájú, és ha nem figyelsz, akkor a nyak körüli terület idővel megvastagodhat.

Ikrek

Ikrek jeggyel testalkatod általában vékony és magas. Mivel az étkezés nem játszik kardinális szerepet az életedben, így nem jellemző rád, az elhízás. Számodra nincs megoldhatatlan probléma, rendkívül jó kommunikációs készséggel rendelkezel, és bármilyen helyzetben megállod a helyed.

Rák

A Rák aszcendens nagyon érdekes, alakja életmódjától függ. Mivel víz jegyű, jobb, ha odafigyel az étkezésre. Lehet rendkívül hangulatember, az érzelmek fontosak számára, sokszor ösztönből cselekszik. Jószándékú és segítőkész, mottója: a család az első, a második és a harmadik!

Oroszlán

Az Oroszlán az egyik legfelismerhetőbb jegy, nőben és férfiban is. Határozott és tekintélyt parancsoló jelleme van, valahogy kitűnik a tömegből A nőknél jellemző a gyönyörű hosszú haj, férfiaknál inkább a magatartása árulkodik róla. Alkata jellemzően széles váll, keskeny csípővel.

Szűz

A Szűz jegy testalkata ismét téglalap formájú, és nagyon sokáig megőrzi fiatalságát, de vigyáznia kell, ugyanis hirtelen öregszik. Finnyás, és kifejezetten tisztaságmániás. Szereti a rendet maga körül, és jellemzően nagyon takarékos.

Mérleg

A Mérleg jegyű emberek szépek, és arányosak. Mivel a Mérleg is levegő jegy, nem jellemző rájuk sem az elhízás, sem a drasztikus fogyás. Jelleme sugározhat érzelemmentességet, magatartása sokszor hűvös és tartózkodó. Harmóniára törekszik maga körül.

Skorpió

A vizes jegyek közül a Skorpió a legkevésbé hízékony. Szeme lehet fürkésző, külsője erőt sugároz, akarata kitartó és határozott. Erős a szexuális kisugárzása van. Barátai sem ismerik igazán, méghozzá titkolózó jelleme miatt.

Nyilas

A Nyilas ez egyik legnagyobb formátumú aszcendensek között, ha nem figyel magára. Imádja az életet, ezért mértéktelen tud lenni. Széles váll és keskeny csípője, vagy fordítva, széles csípője keskeny válla van. Állandó jókedvet sugároz, barátai szeretnek a közelében lenni.

Bak

Az Oroszlán után a másik legkönnyebben meghatározható a Bak aszcendens. Szikár és csontos, magas, és a keze kifejezetten árulkodó. A nők nagyon vékonykák tudnak lenni, a férfiak sem hízékonyak. Arcukon vékony a bőr, így sajnos a ráncok jobban megmutatkozhatnak.

Vízöntő

A Vízöntő is vékony típus, kimondottan feltűnő jelenség, öltözködésével szeret kitűnni a tömegből. Mivel elég mozgékony, rá sem jellemző a hízásra való hajlam. Környezetével lehet kioktató, nem szereti a szabályokat betartani.

Halak

És végül az utolsó vízjegy, a Halak, akinek nagyon figyelni kell magára, mert talán ő az egyik leghízékonabb az összes jegy közül. Arca húsos, tekintete ábrándos. Nagyon érzékeny típus, de közben a legjobb hallgatóság.

.

© 2022 Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!