Hódítsd meg a csillagjegyeket a szeretetnyelvük szerint

2023.02.25

Fotó: Profimedia 

Egy párkapcsolatban nagyon fontos, hogy a felek ismerjék egymás szeretetnyelvét, ugyanis ennek hiányában nagyon sok csalódás érheti őket. Nem vagyunk egyformák, és mindenki máshogy tudja kimutatni a szeretetét. Öt fajta szeretetnyelv létezik, és nem meglepő módon a csillagjegyek is különböző módon fejezik ki érzelmeiket.

Mi is az öt szeretetnyelv?

Az alábbi lehetőségek közül párat nagyon könnyű tipizálni egyes jegyekhez. Van, aki a kommunikációjával fejezi ki szeretetét, dicséri párja külsejét, bókol vagy valamely cselekedetére vonatkozó kedvességgel próbál imponálni, ezek az elismerő szavak. Vannak személyek, akik a közösen eltöltött minőségi időtől tudnak feltöltődni, ilyen lehet a közös nyaralás, kirándulás, mozi, közös főzés, bármi olyan, amit együtt tudnak csinálni, és szeretve érzik magukat. A harmadik szeretet nyelv az ajándékozás, amikor úgy teszed partneredet boldoggá, hogy valamilyen ajándékkal kedveskedsz neki, vagy te magad vagy az, aki szeret ajándékot kapni. Nagyon sokan szívességek formájában mutatják ki szeretetüket, úgy gondolják, hogy a tettek többet érnek a szavaknál. Az ötödik szeretet nyelv a testi érintés, ami lehet simogatás, ölelés és szerelmeskedés, a lényeg, hogy test a testtel érintkezzen.

Személy szerint én már a kapcsolat elején javasolnék ilyen jellegű tesztek kitöltését, ugyanis ez is az ismerkedés egyik fázisa, és nagyon szórakoztató időtöltés tud lenni. De lássuk, mi az egyes csillagjegyek szeretetnyelve:

Kos

A Kos jegyűek tele vannak energiával, folyamatos mozgásban vannak, és szeretik, ha akaratuk érvényesül, és ezt elismerő szavak is dicsérik. Mivel fontos szerepet tölt be az életében a szexualitás, ezért a testi érintés is nagyon fontos számukra.

Bika

A Bika jegyű ember nagyon szereti a luxust és a szépet maga körül, ezért az elsőszámú szeretetnyelve az ajándékozás, de nincs lemaradva a testi érintés sem - még azt is megkockáztatom, hogy ő maga sem tudja, melyiket szereti jobban.

Ikrek

Az Ikrek nagyon szeret társaságban lenni, ezért a közösen eltöltött minőségi idő az egyik legfontosabb számára, és ezen kívül szüksége van az érintésre, de ugyanolyan fontos, hogy elismerjék intellektusát is.

Rák

A Rák az egyik legérzékenyebb a jegyek közül, nagyon fontos számára a család, és a szeretet, ezért az érintés és a minőségi idő elengedhetetlen nála. Kizárólag ebből tud táplálkozni, és ezt adja tovább szeretteinek is.

Oroszlán

Az Oroszlán elképesztően hiú, szereti, ha figyelnek rá, ha elismerik munkásságát, így az elismerő szavak kerül az első helyre - de ugyancsak dobogós, ha szívességek kerülnek előtérbe, és van benne egy kis felsőbbrendűség, így szereti, ha kiszolgálják.

Szűz

A Szűz jegy az egyik legsegítőkészebb típus, és nagyon szereti, ha ezt viszonozzák neki, bár sajnos van annyira kritikus, hogy ami számára nem tökéletes, az nem is jó. Partnerével szereti az együtt töltött perceket, szereti, ha rá figyelnek, ezért a minőségi idő is ide tartozik.

Mérleg

Szereti a szép dolgokat az, otthonában és párkapcsolatában is a tökéletesre törekszik, imádja az ajándékokat, pláne, ha az valamilyen háztartási kiegészítő, vagy egy gyönyörű ruhadarab. Fontos számára kapcsolataiban az egymás felé irányuló elismerő szavak.

Skorpió

A Skorpió jegynek a szexualitás az egyik legfontosabb a párkapcsolatában, így a testi érintés teljesen feltölti, és mivel az érzelmek embere, szereti, ha elismerő szavakkal becézik közben.

Nyilas

A Nyilas, mint a tűz jegyek általában, vágyik az elismerésre, így szép szavakkal sok mindent el lehet érni nála, és ha ez meg van spékelve egy kis kalanddal, ami testi öleléssel is jár, akkor a fellegekben érzi magát tőle.

Bak

A Bak nem a szavak embere, ezért nem fog bókolni, és nem is igényli az ilyen fajta szeretet. De ha ezt szívességek formájában mutatod ki neki, attól elégedett lesz párkapcsolatában.

Vízöntő

A Vízöntő izgalmas személyiség, mivel gondolkodása nagyon eredeti mások számára, így, ha ezt dicséred, annak nagyon tud örülni. Mivel ő maga is segítőkész, így el is várja a segítő kezeket maga körül.

Halak

A Halak számára nagyon fontos a feltétel nélküli szeretet, ezért a simogatás, az egybe olvadás, a testi ölelés elengedhetetlen az életében. Ha tehetné, folyamatosan partnerével lenne, így a minőségi idő is dobogós lehet.

.

© 2022 Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!