A születési dátumod elárulja, milyen ember vagy valójában

2023.02.28

Fotó: We Are/Getty Images 

Ha valaki elindul a spirituális és önismereti úton, egy idő után még többre vágyik, szeretné jobban megérteni az összefüggéseket. Itt sem elegendő egy lábon állni, minél többfajta technikát alkalmazunk, annál jobban megismerjük általa a másikat. Az asztrológia mellé tökéletes kiegészítés a numerológia, vagy más néven számmisztika, ami a számokkal foglalkozó ezoterikus rendszer. Amit első lépésként nagyon fontosnak tartok, az a születésed pontos napja. Ezt karakter számnak hívják, és ez mutatja meg az alapvető jellemvonásokat. Az is nagyon fontos, hogy a karakter számod egyjegyű vagy összetett szám, ugyanis egy összetett karakter mindig sokkal bonyolultabb lélek, és több dolgot jött megtanulni. Számomra ez az elsődleges szempont, amit megnézek, ha valaki eljön hozzám, hogy megnézem, hogyan viszonyul egymáshoz az asztrológiai csillagjegye és a karakter vagy születési napszáma. Itt azonnal megmutatkozik, ha a két jegy nem illik össze, és máris találunk egy konkrét feladatot az illetőnek, ami által sokkal jobban meg tudja érteni önmagát. Ezeknek az összevetése tökéletes önismereti eszköz nyújthat mindenki számára. Na de nézzük, hogyan is számoljuk ki a karakter számot! Ha például valaki március 17-én született, a két számot kell összeadni, tehát a karakter szám ebben az esetben 17/8 karakter. Itt máris négy különböző dolog vizsgálandó: Halak minőség (március), valamint az 1-es, 7-es és a 8-as szám. Ugye, hogy nem is olyan egyszerű? Nézzük, milyen lehet a jellemed, ha a karaktered:

Az 1 karakter a vezetői karakter, aki teremtésre született. Általában tetterős és nagyfokú irányító jelleme lehet. Vezetőként lendületes, jólelkű és őszinte. Negatív megéléséében hirtelen haragú, zsarnok és fölényes. 

A 2 karakter a legjobb asszisztens, aki tökéletesen tud alkalmazkodni, átlag feletti türelemmel rendelkezik, általában ő a főnök jobb keze. Intuíciós képessége sem elhanyagolható. Negatív megélésében a mártírt játssza, határozatlan, és hangulatingadozásai elviselhetetlenek. 

A 3 karakter lételeme a kommunikáció és a tanulás. Szinpadra termett, átlagon felüli az előadói képessége, kifejezetten társasági ember. Negatív megélésében nem mond igazat, szituációkban menti magát, nem vállalja fel a felelőséget, olykor kiabál, és elferdít dolgokat. 

A 4 karakter főbb jellemzői, hogy szeret gondoskodni másokról, teherbírása a legmagasabb az összes szám közül, a jég hátán is megél. Negatív megélésében makacs, birtokló, és túlságosan ragaszkodó személyiség. 

Az 5 karakternek muszáj állandóan mozgásban lennie, humoros, ötletes, fontos számára az információ terjesztése, a kapcsolatok és az összekötése minden mindennel, szeret középpontban lenni, negatív megélésében felszínes és fecsegő, akiben nem lehet megbízni. 

A 6 karakternek nagyon fontos a szépség és a harmóniateremtés. A legszebb otthonokkal rendelkeznek, és mindig divatosak. Sokszor keveredik békítő szerepkörbe. Negatív megélésében döntésképtelen, és nem vállalja fel véleményét. 

A 7 karakter gyógyításra született, vagy valamilyen művészi képességgel rendelkezik. Túlérzékeny, és nagyon jó hallgatóság, tökéletes beleérző képessége van. Negatív megélésében elzárkózik a külvilágtól, ködösít, hitetlen, illúziókat kergető személy. 

A 8 karakter legfontosabb életfeladata, hogy létrehozzon valamilyen felépítményt, lehet ez család, munka, a lényeg, hogy valami maradandót hagyjon hátra. Negatív megélésében csökönyössé, rideggé, pénzéhessé és munkamániássá válik a hatalmi harcokban. 

A 9 karakter a tanító, illetve tanácsadó. Kiáll másokért, ő maga a bátor harcos, akihez mindenki bátran fordulhat, de negatív megélésében elvonul barlangjába, és nem gyakorolja életfeladatát, saját kudarcait másokra hárítja.

.

© 2022 Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!